Super!  Je hebt je aangemeld voor de gratis tuininspiratie workshop

De bevestigingsmail incl. link naar de workshop zit over een paar minuten in je mailbox. (Check ook even je spam). 

 

Maar ik heb nog wat voor je, lees nog even verder…

 

‘Om een mooie tuin te creëren,

moet je je eerst laten inspireren

Heb je wel eens gedacht: hoe maak mijn tuin nou eindelijk echt gezellig?

 

Iedere vrouw die ik spreek verlangt er naar: een tuin die knus is, een plek waar ze helemaal zichzelf kan zijn en waar ruimte is voor iedereen. Volwassenen, (klein)kinderen, insecten, vogels én mooie planten.

Maar ook iedere tuin heeft een probleem: te lang, te klein, te groot, te veel inkijk van de buren. Noem het maar.

En waarschijnlijk heb je al eens geprobeerd om het wat gezelliger te laten ogen. Meer gekleurde accessoires, nieuwe planten en misschien zelfs wel een andere tuinset. Het is alleen nog steeds niet die gezellige tuin waar jij zo naar verlangt.

Weet je waar het aan ligt? De balans.

Te veel of te weinig ideeën. Te veel of te weinig planten. Te veel of te weinig kleur. En ga zo maar door.

Dat is precies de reden waarom ik altijd zeg dat JIJ zelf jouw eigen tuin moet ontwerpen. Want wie kent jouw tuinwensen nu beter dan jij? En in mijn gratis workshop geef ik je de eerste handvaten om jouw tuin te gaan ontwerpen, zodat je eindelijk de tuin krijgt waar je van droomt.

Maar stiekem heb je eerst nog iets anders te doen.

Jouw tuin wordt pas een droomtuin, als…

 

Jij al jouw wensen erin verwerkt. En je raadt het al: daarvoor moet je jouw tuindromen concreet maken.

Dat zijn er vaak veel en ze zijn meestal wat vaag. 

De basics gaan nog wel: “Ik wil een zitplek in de zon, houd van paarse bloemen en het moet gezellig zijn. Verder zou ik wel een moestuin willen, of wat denk je van een vijver? En een pluktuin is ook gaaf!

Maar ik heb een tuin op het zuiden, dus wat schaduw creëren is handig. En dan moet daar ook een zitplekje komen. Oh, en natuurlijk opbergruimte voor de fietsen en het gereedschap van mijn man. En de kids moeten speelruimte krijgen.”

Voor je het weet wordt de inspiratie overspoeld met de vraagstukken binnen het tuinontwerpen.

Ik wil je aanmoedigen om eerst eens na te denken over jouw wensen en daarna pas te gaan ontwerpen.

En ik waarschuw je alvast: de volgende uitdaging is waarschijnlijk: “Help, ik heb te veel inspiratie en wensen!” 😉

Persoonlijk vind ik het super leuk om op Pinterest te scrollen voor inspiratie. Maar ik weet ook hoe overweldigend het kan zijn. Er is zo ontzettend veel moois te bedenken voor je tuin. Alleen je hebt geen ruimte voor alles wat je mooi vindt en dat kan je ontmoedigen. Hoe filter je de geschikte ideeën eruit, die echt bij jou passen?

 

‘Goede tuininspiratie vinden is een voorwaarde voor het creëren
van jouw eigen unieke tuin.’

Kan jij niet wachten om te beginnen met het creëren
van een prachtige tuin?

Wil jij graag weten hoe je aan goede tuininspiratie voor je toekomstige tuin komt? En hoe je de beste ideeën kunt filteren, zonder te verzanden in alle goedbedoelde tuinideeën, tips en tuinadviezen die op jou afkomen?

Ik gun het je zo dat jij ook eindelijk de tuin krijgt waar je zo naar verlangt. Daarom heb ik besloten om je bijna 50% korting te geven en je op weg te helpen in de D-I-Y: Tuinideeën & Inspiratiebord! Ik leer je in deze korte serie met videolessen de juiste weg en balans te vinden in al jouw wensen. Vind geweldige ideeën en inspiratie om jouw tuindroom concreet te maken!

Waar gaat D-I-Y: Tuinideeën & Inspiratiebord over?

Wat we gaan doen

Inspireren

Leer hoe en waar jij waardevolle tuininspiratie kunt vinden

Prioriteren

Leer jouw eigen weg vinden in alle tuinideeën die op je af kunnen komen

Creëren

Maak jouw eigen unieke tuininspiratiebord!

Tijdelijk inclusief deze bonus

Bonus bij dit programma: Checklist ‘Maak jouw eigen tuinontwerp’  Nu helemaal gratis!
♥ Vol met ideeën om een creatieve tuinontwerp houding aan te nemen & waardevolle tips van ervaringsdeskundigen.

Nu voor maar 17 euro (normaal 37 euro)

Over Hermineke

Meer dan 10 jaar ontwierp ik tuinen voor iedereen die ‘iets’ met de tuin wilde. Na jaren zelf het tekenpotlood op te pakken daag ik nu tuinbezitters uit om zelf hun tuinontwerp te maken.

Want ik geloof dat je nog veel meer plezier ervaart aan je achtertuin als je leert om deze zelf vorm te geven. Als je zelf richting durft te geven.

Niet omdat jij nou perse een professioneel tuinontwerper bent, maar omdat je een diep verlangen hebt om van jouw achtertuin een mooie plek te maken. Een verlangen dat met de juiste aandacht, tuintheorie en de juiste aanmoediging kan oplaaien tot een heerlijk vuur.

En de eerste stap is: dat verlangen aanwakkeren en jouw tuindromen concreet krijgen. Doe je ook mee aan de D-I-Y: Tuinideeën & Inspiratiebord?

Voor wie is deze D-I-Y (do it yourself) geschikt?

 

  Tuinbezitters die hun tuin aan willen pakken, maar geen idee hebben van hoe ze nu van een ongezellige onpersoonlijke tuin, een gezellige knusse tuin kunnen maken. Jouw belangrijkste vraag: waar en hoe vind ik de juiste inspiratie?

♥  Je hebt een heleboel tuinwensen die je leuk lijken en je hebt al een hoop ideeën verzameld, maar nu zie je door de bomen het bos niet meer. Want: je hebt niet genoeg ruimte voor al jouw wilde plannen. Wat is nu het beste idee om er eindelijk een fijne tuin van te maken?

  Niet voor mensen die al exact weten wat ze willen veranderen in de tuin en hun tuindroom concreet hebben gemaakt.

 

Zin om jouw tuindroom concreet te maken?

 

De D-I-Y: Tuinideeën & Inspiratiebord kost nu maar 17 euro. (I.p.v. 37 euro!).  In ruil daarvoor weet jij na het bekijken en toepassen van de videolessen precies hoe jouw droomtuin eruit ziet. Daarna ben je klaar om jouw eigen tuin te gaan ontwerpen en te realiseren. Na aankoop krijg je meteen toegang tot de videolessen. Dus je kunt direct  beginnen!

Nu incl. de tijdelijke bonus: Checklist ‘Maak je eigen tuinontwerp’.