Cursus tuinontwerpen

Je hebt een tuin, maar hoe zorg je voor een goed tuinontwerp? Je kunt natuurlijk een hovenier of een tuinarchitect vragen jouw tuin te ontwerpen en dat zal waarschijnlijk een prima tuin opleveren. 

Maar jij verlangt naar het maken van je eigen prachtige tuinontwerp. Gewoon omdat jij iets bijzonders voor ogen hebt: een tuin die helemaal bij jou en je gezin past. Want:

 jij hebt dat plan bedacht,
jij hebt het plan gemaakt en
 jij wilt het uitvoeren.

Dat is een mooi uitgangspunt. Jouw creatiekracht en verlangen naar een fijne tuin gaan jou heel ver brengen! Een cursus tuinontwerp is het enige wat jij nog nodig hebt. Want alles kan je leren, ook tuinontwerpen!

Wat houdt de tuinontwerp cursus in?

Barst jij van de tuinideeën maar heb je geen idee hoe je daar keuzes in maakt? Geven jouw plannen je nog niet echt richting om een stap verder te zetten?

Wil je leren hoe je doelgericht vormgeeft en een tuin creëert naar jouw stijl en jouw smaak?

Met de online cursus ONTWERP JE EIGEN ACHTERTUIN doorloop je een doeltreffend en handig stappenplan. Je zet de juiste stappen: in de juiste volgorde en zonder belangrijke dingen over het hoofd te zien.

Iedere week een klein stapje en na 12 weken heb jij jouw eigen tuinplan en tuinontwerp in handen. Daar kun je gelijk mee aan de slag!

Let op! Deze cursus is niet voor iedereen geschikt

Deze cursus is geschikt voor jou als je er naar verlangt jouw vrouwelijke creatiekracht in te zetten om een prachtige tuin te creëren.

Je durft te varen op jouw intuïtie en durft jouw dromen na te jagen.

Je begrijpt dat het maken van een goed tuinplan en tuinontwerp tijd en inzet kost. Je bent bereidt om tijd te investeren (gemiddeld 2 uur per week, 12 weken) om de kunst van het tuinontwerpen en tuinplannen maken te leren en het je eigen te maken. 

Is dit interessant voor jou? Stuur een mailtje naar hermineke@blijmetjetuin.nl

 

Hoe werkt dat, een online tuincursus?

Zodra jij start met de tuinontwerp cursus heb jij 24/7 toegang tot de lessen in de online tuinacademie. Twaalf weken lang komt er iedere week een nieuwe les vrij en kan jij weer een klein stapje zetten.

Nadat je de lessen doorlopen hebt heb jij een geweldig resultaat in handen: een zelfgemaakt tuinplan en een tuinontwerp waar jij direct mee aan de slag kunt.

Je creëert stap voor stap een prachtige tuin, gewoon met behulp van een notitieboek, potlood en schetspapier. We werken dus niet met ingewikkelde tuinsoftware of tekenprogramma’s.

Je leert jouw eigen creativiteit inzetten om een prachtige omgeving voor jou zelf en lieve mensen om jou heen te creëren.

En om jou extra te ondersteunen krijg je (tijdelijk) bij aanschaf van de cursus een prachtig pakket thuisgestuurd met alle benodigde schets- en tekenmaterialen.

Hermineke – BLIJ MET JE TUIN

Hermineke de Leeuw helpt met haar bedrijf BLIJ MET JE TUIN  tuinbezitters zelf hun eigen tuinplan met bijpassend tuinontwerp maken. Ze leidt je stap voor stap van tuindroom naar eigen ontwerp naar de schep in de grond.

Ze heeft zich toegelegd op het begeleiden van vrouwen bij het creëren van een passend tuinontwerp. Herminekes aanpak en manier van werken zijn helemaal op vrouwelijke creatiekracht en vrouwelijke waarden gestoeld. 

Haar volledige online aanpak is uniek in Nederland: je hoeft niet langer op een vaste avond naar een buurtcentrum te rijden voor je tuinontwerp cursus.  Jij start aan jouw lessen zodra jij daar tijd voor hebt vrijgemaakt. Zonder poespas, gewoon aan je keukentafel.

Is dit interessant voor jou? Stuur een mailtje naar hermineke@blijmetjetuin.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie:

Vraag hier meer informatie aan over de tuinontwerpcursus:
dit veld niet invullen s.v.p.