Relaxed omgaan met je tuin

 

Hoe ligt jouw tuin er op dit moment bij? Ben je er blij mee? Of zijn er dingen die je eigenlijk anders zou willen? Misschien is je tuin er de laatste tijd bij ingeschoten of zit je juist midden in een spannend tuinproject.  

Ik wil je graag aanmoedigen om te ontspannen. Ook al is je tuin op dit moment misschien het best samen te vatten als ‘schaamgroen’.    

Kom je er in de zomer achter dat je niet écht plezier beleeft aan je tuin?
Dan wil ik je via deze mail op het hart drukken het de komende tijd relaxed aan te pakken: pimp je tuin daar waar hoogst nodig, een paar bakken eenjarige vrolijke bloeiers doen al wonderen.

En daarbij: maak heel veel foto’s van tuinen die je wél mooi vindt (gewoon met je mobieltje).

Voor alles is een tijd.  De zomer is de tijd om te dromen in en van tuinen, niet om je droomtuin te maken. 

Wat ik je wil zeggen is:
Lief mens, ontspan en relax!

Accepteer dat je tuin deze zomer nog niet is wat je graag zou willen. En geniet van de gedachte dat het volgend jaar echt anders kan zijn.

Liefs

Hermineke van BLIJ MET JE TUIN

Heb je zin om deze zomer écht de tijd te nemen voor jouw dromen en gedachten voor jouw toekomstige tuin? Dan is de tuinworkshop ‘Van dromen van tuinen naar droomtuin’ een ideale manier om je gedachten te ordenen en te leren wat voor soort tuin écht bij jou past. 

Ik heb de romantische theetuin van Villa Annie deze zomer een aantal middagen en avonden afgehuurd om samen met jou op een ontspannen manier aan de slag te kunnen. Klik hier om te kijken of er een datum is die jou past.