Unieke kans! De beste handleiding voor een heerlijke cottage garden

 Ontvang in je mailbox:
✓ Emma’s handleiding voor de ultieme cottage garden
✓ Eén Jaar Lang Wekelijks Tips en Inspiratie van Emma

Emma stelt zich aan je voor 

Hi! Ik ben Emma en samen met mijn katten Rosie en Petal ben ik iedere dag te vinden in mijn tuin. Het is een echte cottage tuin vol knusse hoekjes, uitbundig veel bloemen en tientallen bloempotten gevuld met van alles en nog wat.

Het voelt voor mij als een dagelijks avontuur om in mijn tuin te zijn en daar te genieten van de natuur, creatief bezig te zijn en mijn thee te drinken. Want thee drinken doe ik heel graag. Dat heb ik waarschijnlijk van mijn oma uit Engeland, het leven in een cottage tuin leerde ik van Granny tijdens mijn schoolvakanties. Mijn andere oma woont in Italië. Van Nonna leerde ik tomaten kweken en heerlijke pastasaus maken.

Mijn tuin kreeg ik vijf jaar geleden, het was echt een oersaaie tuin. Nog saaier dan alle tuinen bij mij in de straat. Ik was vastbesloten er mijn eigen romantische cottage tuin van te maken. Dat is gelukt, het is een ultiem toevluchtoord om de dag van mij af te kunnen schudden, mijn handen in de aarde te kunnen steken en met een beetje geluk een bos bloemen mee naar binnen te brengen.

Ik woon in een straat met een dorps sfeertje. Volgens mij is tuinieren de beste manier om in te burgeren. Mijn tuin grenst aan de tuin van buurman Harold, hij kijkt altijd een beetje bedenkelijk als ik weer iets nieuws heb bedacht, maar helpt maar al te graag met zware klussen. Er is altijd wel iemand in de buurt voor een praatje als ik aan de voorzijde van mijn huis in de tuin werk. Ik houd van die ongedwongen gezelligheid.

Wil jij van mij leren hoe jij jouw tuin omtovert naar die unieke cottage tuin look? En wil je stap voor stap in de vingers krijgen hoe je jouw tuin anders laat zijn dan al die andere saaie tuinen bij jou in de straat? Schrijf je dan nu in en je ontvangt de handleiding gelijk in je mailbox. 

 

Voor 52 Euro (dat is slechts 1 euro per week),
ontvang je in je mailbox:

✓ Emma’s handleiding voor de ultieme cottage garden
✓ Eén Jaar Lang Wekelijks Tips en Inspiratie van Emma