VRAAG HIER JOUW GRATIS TUINBOEK AAN


OMARM JE TUIN 

Claim de tuin als jouw ruimte en vind diep ontspanning en creativiteit. Iedere dag. 

Door je aan te melden voor dit gratis e-book ontvang je ook het luisterboek in je mailbox en regelmatig waardevolle tuininspiratie. Je kunt je op elk moment afmelden met slechts één klik op de knop.

Dit is wat anderen zeggen over het tuinboek Omarm je tuin…

“Ik heb in één ruk jouw e-book uitgelezen en herkende mezelf hier helemaal in! Mijn eerste tuin zag ik als een project en liet ik door een architect aanleggen, mooi, al voelde die nooit helemaal ‘van mezelf’ aan.

Nu waag ik me eraan om met Hermineke haar hulp en tips zelf het hele proces in handen en regie te nemen en zie ik elke dag hoe mooi dit is en zal worden!

Karen

“Dit boek geeft mij motivatie en inspiratie om nog meer mijn plek te vinden in de tuin.

Ik wil het nog meer lief hebben, dromen van wat het allemaal kan gaan worden en keuzes maken.

Bovenal mag ik er op vertrouwen dat het gaat lukken die voor mij magische plek te creëren. Dankjewel!”

Betty

‘Het leest prettig en afwisselend, de praktijkvoorbeelden maken het heel herkenbaar.

Wat mij vooral trof was het stukje over verbinding want dit is precies wat ik tijdens mijn tuintraject van jou heb geleerd en toegepast in mijn eigen tuin. Ik voelde toen gelijk ‘Dit is het! Nu wordt het eindelijk mijn tuin!’.

Elke dag weer word ik blij als ik de tuin in loop en het zonlicht daar zie.”

 

Karin

Over de schrijfster

Hermineke de Leeuw heeft van tuingenieten haar levenswerk gemaakt. Met haar bedrijf Blij met je tuin begeleid ze vrouwen die zichzelf in de toekomst als heuse ‘tuinvrouwe’ in hun tuin zien lopen. Ze helpt ze hun dromen ontdekken en hun wensen en verlangens helder uitspreken. Samen met hen verkent ze de tuinwereld die maand na maand boeiend en interessant blijkt te zijn.

Door de verbinding aan te gaan met hun tuin zien haar tuincoachees kansen en zetten ze vol zelfvertrouwen hun tuin naar hun eigen hand. Niet zelden moeten daar grote machines aan te pas komen, het gaat dan ook om gróte tuindromen.

Zelf spreekt Hermineke het liefst over een TUIN TRANSFORMATIE, keer op keer benadrukt ze dat het hebben van een tuin vraagt om overgave en het meebewegen in het proces en seizoenen.

Ben jij op zoek naar een waardevolle reis van tuindroom naar een geweldige tuin? Zet dan nu de eerste stap door dit gratis e-book te downloaden.

Vraag hier jouw gratis tuinboek aan 

Door je aan te melden voor dit gratis e-book ontvang je ook het luisterboek in je mailbox en regelmatig waardevolle tuininspiratie. Je kunt je op elk moment afmelden met slechts één klik op de knop.