Huur mij in als spreker
voor je (online) tuinevenement

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die belangrijke vragen durft te stellen aan haar publiek? Die harten weet te raken en mensen in hun kracht zet? Zodat ze weer durven te creëren, weer in kansen durven te denken?

Nodig Hermineke uit om je publiek in een actieve en enthousiaste modus te krijgen en ze uit te dagen om zelf van hun tuin een prachtige plek te maken.

Op haar eigen rustige maar enthousiaste manier weet ze mensen te raken en in de actie stand te zetten. Jij wilt wat met je tuin? Kom dan nu in actie! Een filosofische maar ook concrete aanpak is wat Herminekes spreekbeurten typeert. 

Spreek onderwerpen 

Misschien heb je een specifiek tuinonderwerp in gedachten? Dit zijn twee onderwerpen waar Hermineke graag en enthousiast over spreekt:

  1. Ontdek jouw tuindroom

Ben jij op zoek naar een spreker die publiek weet aan te spreken die nog in de ‘planfase’ zitten of net daar voor? Onder de bezielende leiding van Hermineke onderzoeken we jouw ‘tuinverlangen’.

Waar verlang je naar? Hoe zie je dat voor je? Met name vrouwen zitten vol met romantische en prachtige ideeën en verlangens. Met Herminekes hulp weten ze dit onder woorden te brengen en voor zichzelf op te schrijven. Zie daar: het begin van een goed tuinontwerp.

Een onderdeel van deze spreekbeurt is een schrijfoefening in de zaal waarbij het publiek individueel de tijd neemt en krijgt om hun tuindroom aan het papier toe te vertrouwen.

 

  1. Wat wil jij? Wat wil ik? Samen tuinplannen maken.

Deze spreekbeurt is helemaal gericht op stellen die samen hun tuin willen aanpakken maar tegelijkertijd strubbelingen ervaren in de planfase. De een voelt zich niet serieus genomen in zijn/haar ideeën en dromen. De ander wil het liefst zo snel mogelijk ‘to the point’ komen: weten waar je aan toe bent en wat er gedaan moet worden.

De een kan niet zonder de ander maar het is de uitdaging elkaar in je kracht te zetten. Een ontdekkingstocht door het brein van mannen en vrouwen en hoe je samen tot het creëren van de mooiste tuinen kunt komen.

Hermineke’s tuinfilosofie

Bij het tuinplannen maken slaan we de eerste belangrijke stap vaak over: ‘waar verlang jij nou precies naar?’. Maar al te vaak denderen we gelijk door naar het ‘hoe’ en ‘wat’, maken we dan maar praktische keuzes en vergeten we waarom we in de eerste plaats ook al weer een tuinplan wilden.

Hermineke richt zich in haar boodschappen met name tot vrouwen. Zij hebben vaak mooie en romantische ideeën en zien al mooie beelden voor zich,  ver voordat er nog maar iets is veranderd in hun tuin. Veel ‘gehakketak’ tussen hen en hun partner wordt veroorzaakt omdat ze niet op dezelfde level zitten en communiceren.

Al een aantal jaar timmert Hermineke aan de weg om vrouwen in hun kracht te zetten in hun tuin. Ze ontwikkelt tuinontwerpcursussen waarbij vrouwen worden uitgedaagd zelf hun tuinontwerp te maken en met behulp van haar unieke online tuininspiratie workshops moedigt ze vrouwen aan de slag te gaan. Meer over Hermineke, lees je hier


Dit moet je weten

Ik ben niet van de grafieken en theorie: ik houd het vooral praktisch, geef concrete tips en zet het publiek aan het denk- of schrijfwerk. Het is mijn bedoeling om het publiek te activeren en aan te moedigen om zelf aan de slag te gaan met het maken van hun eigen tuinplannen.

Ik put uit mijn ervaring als tuinontwerper en coach voor tuinbezitters die graag hun eigen tuin willen ontwerpen en creëren.

 

Wil je mij boeken als spreker?
Stuur mij dan even een mail met je vraag en de gewenste datum: hermineke@blijmetjetuin.nl