inspiratiedag tuinen blij met je tuin

LET OP! HET IS NIET MEER MOGELIJK JE IN TE SCHRIJVEN VOOR 15 APRIL 2023. JE KUNT JE NAAM WEL OP DE WACHTLIJST ZETTEN VOOR DE EERSTVOLGENDE INSPIRATIEDAG.

Een mooie tuin creëren kan niet zonder je eerst te laten inspireren’

Dompel jezelf een dag lang onder in een aaneenschakeling van prachtige tuinen, ontworpen en bedacht door een van de grootste tuinarchitecten van Nederland: Mien Ruys.  

Hermineke organiseert op zaterdag 15 april 2023 een inspiratiedag op een plek die voor haar als tuincoacj heel bijzonder is. Deze dag is exclusief voor dames die het komende jaar zelf hun tuin willen creëren.

Een van de eerste stappen richting de tuin van je dromen is het opdoen van goede tuinideeën. Ontdek samen met Hermineke de tuinen van Mien Ruys. 

Mien Ruys is voor mij een geweldige inspiratiebron. Haar eigenwijze werk, haar doelgerichtheid en haar prachtige tijdloze tuincreaties spreken tot de verbeelding.

Hermineke van BLIJ MET JE TUIN

Zo ziet de dag er uit
Na ontvangst en welkom door Hermineke laten we ons exclusief rondleiden door de tuinen die Mien Ruys in de 20ste eeuw persoonlijk heeft ontworpen. Iedere tuin heeft haar eigen thema en sfeer.

Na een heerlijke lunch zal Hermineke jou inspireren voor jouw eigen tuinplannen. Ze leert jou ontdekken hoe jij jouw eigen tuininspiratie kiest zodat je uiteindelijk een tuin creëert die écht bij jou past. Je leert focussen op de juiste dingen zodat je onderscheid gaat maken tussen tuinen die jou ‘vullen’ en tuinen die jou ‘voeden’.

Geïnspireerd en gefocust ga jij vervolgens de tuinen weer in om te ontdekken en uit te zoeken welke sferen en tuinindelingen voor jouw toekomstige tuin bruikbaar zijn. Je verzamelt deze dag heel veel ideeën om je tuin nog meer jouw plek te kunnen maken. Kortom, het wordt een dag waar jij een volgende stap zet richting die heerlijke tuin waar jij zo naar verlangt.

Dit is wat je moet weten
April is een geweldige maand om tuininspiratie op te doen. Al vroeg in het jaar inspireer je jezelf en de maanden die daar op volgen pak jij de ruimte in je tuin om veranderingen door te voeren. Wil je dit jaar dus echt werk maken van jouw tuin? Dan is dit jouw kans! 

Deelname aan de inspiratiedag kost 147 euro per persoon, dit is inclusief het complete programma, entree tot de tuinen, lunch, koffie en thee. 

Na inschrijving word je zaterdagochtend 15 april verwacht aan de Moerheimstraat 84 in Dedemsvaart. De dag duurt tot +/- 16.30 uur.

 

Dit is wat deze dag jou gaat opleveren

♥ Je gaat gefocust ideeën op doen voor jouw eigen nieuwe tuinplannen
♥ Een dag vol tuininspiratie op een unieke plek in Nederland
♥ Een gezellig groep gelijkgestemde tuinliefhebbers met een gezamenlijke missie: een eigen mooie tuin creëren
♥ Geïnspireerd kan je weer met je tuinplannen aan de slag : laat je eerst inspireren om vervolgens mooie dingen in je tuin te creëren!
♥ Een cadeautje aan jezelf

Let op! Deze dag is niet geschikt als jij op zoek bent naar hippe tuinideeën. Dit uitje is wel een goed idee als je op zoek bent naar gedegen en tijdloze ideeën voor jouw tuin.  

Verlang jij naar oprechte tijd en aandacht hebben voor jouw toekomstige tuin, je blik verruimen en met mij mooie tuinen te ontdekken? Gun jezelf dan deze heerlijke tuindag!

Schrijf je snel in, want om het persoonlijk te houden is er een maximaal aantal deelnemers voor deze exclusieve dag.

Om te mogen lopen op de plek waar Mien vroeger zelf heeft gewoond en gewerkt, om te kunnen zijn in de tuinen die zij zelf heeft gecreëerd is voor mij meer dan bijzonder.

Ik zie er naar uit om jou mee te nemen naar deze plek die vele tuinliefhebbers uit binnen- en buitenland al jaren inspireert.

Hermineke van BLIJ MET JE TUIN