Het tuinontwerp van Lut

‘De waardevolle persoonlijke coaching van Hermineke is van onschatbare waarden.

Ze haalt dingen in je naar boven, die je even vergeten was. Haar enthousiasme sprong bij me over en dat heeft me geholpen om dit ‘project’ tot een goed einde te brengen.’  

Lut (Hasselt, België)

 De kunstzinnige tuin van Lut 

Lut ontwierp in een periode van 8 weken haar volledige achter- en voortuin. Ze doorliep de online tuinontwerp cursus en daarnaast liet ze zich meerdere malen 1 op 1 coachen door Hermineke. 

Een bijzonder uitgangspunt van haar ontwerp was haar persoonlijk streven een tuin te ontwerpen die tot ver na haar tachtigste levensjaar door haar te gebruiken en genieten was. Ze startte met een tuinontwerp van een tuin die op hoge leeftijd nog te doen was voor haar: Met behulp van stok of rollator goed te betreden en met behulp van een maairobot en verhoogde bakken goed te onderhouden als lichamelijke ongemakken de kop op steken. 

Dat ontwerp diende als basis voor haar tuinontwerp zoals je hierboven ziet afgebeeld. Ze werd heel blij van alle mogelijkheden die ze met deze tuin krijgt om zich kunstzinnig te uiten, haar tuin dient straks als decor voor haar kunstwerken. 

De 1 op 1 momenten waren maakten dat ze snel en doeltreffend tot haar eindontwerp kwam. Gun jij jezelf ook het gemak van persoonlijke tuinontwerp coaching? Neem dan contact op.