Lieve tuinliefhebber,

Misschien heb je net een nieuw huis gekocht? Of is jouw tuin eigenlijk wel heel erg aan renovatie toe. Hoe groot of klein de plannen voor jouw tuin ook zijn, ik ga jou vandaag praktisch en eenvoudig op weg helpen. Ik gun jou namelijk een tuin waar jij heerlijk kan genieten.

Ik heb een video opgenomen waarin ik laat zien hoe je overzicht krijgt als je hoofd overstroomt van al die tuin ideeën die je misschien op dit moment hebt. Misschien heb je nog helemaal geen idee wat je met je tuin zou willen doen?  Ook dan gaat de video jou zeker helpen.  

Ik laat je zien hoe ik nieuwe ideeën verzamel voor mijn eigen tuin en ook hoe ik daar overzicht in aan breng:

Met deze praktische en eenvoudige manier van ‘aan je toekomstige tuinplan werken’ kan je vandaag al beginnen. Haal een nieuw schrift of notitieboek uit de kast (of de winkel). Het gaat jou zeker helpen om de energie te laten stromen en je te richten op het nieuwe tuinjaar dat voor je ligt.

Ik wens jou heel veel tuininspiratie en tuinplezier.

 

LIEFS, HERMINEKE van blij met je tuin